Legends

I'm a legend

Fotografe: Katrijn Van Giel

Clem Vanhee

'Bezeten door vuur en messen' 

De passie van Clem is een mes dat aan twee kanten snijdt. Enerzijds is messen maken zijn droom en werkt hij eraan met een vurig verlangen. Anderzijds is het hard werken, doorzetten en blijven leren!

 

 

Fotografe: Katrijn Van Giel

Louis Jonckheere

‘De beste motivator? Mijn underdoggevoel’

Deze “gewone jongen” uit Gent diende te blijven zitten in het derde middelbaar. Hij verovert momenteel, met een tablet in de hand, de wereld vanuit zijn offices in Gent, London, San Francisco, Chicago,...  Een legende met veel durven en nog meer doen."

...

Fotografe: Katrijn Van Giel

Sanne Vanden Berghe

'Mijn klanten zijn nooit nummers.'

Tattoos. Sommigen vinden het geweldig, sommigen vinden het niks… en sommigen maken van hun tattoopassie hun job! Ze ging eigenlijk eerst voor een docentenopleiding…de rest is geschiedenis!

Fotografe: Katrijn Van Giel

Cedric Engels

'Alle puzzelstukken vallen in mekaar' 

Cedric zijn toekomstplannen? Ze klonken niet als muziek in de oren van zijn omgeving. Met zelfvertrouwen, geloof in eigen kunnen en hard werken maakte Cedric toch van muziek zijn job. Hij toont je hoe!

 

Fotografe: Katrijn Van Giel

Naziha Joundi

‘Overstelpt met liefde en chocolaatjes’

Elke dag opnieuw zijn 128 kleine jongetjes en meisjes kind aan huis bij Naziha. Zij gaf haar vaste job op om een kinderdagverblijf uit de grond te stampen.

Fotografe: Katrijn Van Giel

Karolien & Lucas Akkermans & Christoffels

‘Minder stress, meer levenskwaliteit’

Elke dag fluitend met de fiets naar het werk… dat leek dit koppel wel wat. Dus gaven ze hun job op en lanceerden een “Fietsbar” in Hasselt.